Van droom tot werkelijkheid

U heeft een idee, een droom, een beeld van hoe uw woning zou kunnen zijn. Dat tot werkelijkheid brengen, is ons vak. Wij komen bij u thuis om uw ideeën te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden. Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp en krijgt u een offerte die wij met u doornemen. In het gespecificeerde kostenoverzicht kunt u precies zien wat er met uw investering gebeurt.

Bent u akkoord? Dan gaan wij aan de slag. In overleg met u maken we de planning van de werkzaamheden. Eventuele vergunningen en/of constructieve berekeningen vragen wij voor u aan. Terwijl het werk vordert, blijft u goed op de hoogte. Daar zorgen wij voor.

Ervaring

We hebben in de afgelopen 15 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd van betrouwbare leveranciers en onderaannemers. Vakkundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons doel: kwaliteit, vakmanschap en een kwalitatief goed eind product.

Kwaliteit

Ons werk valt onder Bouwgarant en onder de COVO 2010 voorwaarden; u kunt rekenen op kwaliteit. Weten wat onze opdrachtgevers van ons werk vinden? Kijk dan onder resultaat. Wij zijn er trots op dat onze beoordelingen relatief hoog zijn.

 

"Robin en Bob zijn heel betrokken, denken met je mee en weten de juiste vakmensen in te schakelen. Door heldere communicatie wordt je goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en bijbehorend kostenplaatje. Het eindresultaat is bijzonder mooi geworden!"

Familie Datema

Leusden
"Dankzij de plezierige samenwerking en vakkundigheid van Bouwbedrijf Oldenhof Hesselink kijken wij terug op een zeer geslaagde verbouwing.”

Familie Keulen-Knobbe

Hoogland
"Onze woonkamer is door Oldenhof Hesslink volledig vernieuwd. Het vakmanschap van het gehele team en de prettige samenwerking met Robin en Bob heeft tot een prachtig eindresultaat geleid. Supertevreden!"

Familie Luiks

Amersfoort