Robin Hesselink en Bob Oldenhof

Robin Hesselink

Robin heeft ruim 28 jaar ervaring in renovatie, restauratie van onder andere monumenten en groot- en kleinschalige bouwprojecten. Sinds 2007 is hij samen met Bob Oldenhof mede-eigenaar van het bouwbedrijf. Persoonlijke benadering is voor elk project een must.

 

Bob Oldenhof

Met zijn achtergrond bij meerdere gerenommeerde bouwbedrijven, neemt Bob ruim 25 jaar aan kennis en vakmanschap met zich mee. Het leveren van en kwalitatief hoogwaardig eindproduct is voor hem een vereiste.

 

"Robin en Bob zijn heel betrokken, denken met je mee en weten de juiste vakmensen in te schakelen. Door heldere communicatie wordt je goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en bijbehorend kostenplaatje. Het eindresultaat is bijzonder mooi geworden!"

Familie Datema

Leusden
"Dankzij de plezierige samenwerking en vakkundigheid van Bouwbedrijf Oldenhof Hesselink kijken wij terug op een zeer geslaagde verbouwing.”

Familie Keulen-Knobbe

Hoogland
"Onze woonkamer is door Oldenhof Hesslink volledig vernieuwd. Het vakmanschap van het gehele team en de prettige samenwerking met Robin en Bob heeft tot een prachtig eindresultaat geleid. Supertevreden!"

Familie Luiks

Amersfoort