Met trots kijken wij terug op dit project.
Na het vervangen van de daklijsten zijn de gevels gerestaureerd en voorzien van een nieuwe stuclaag. De serre op de begane grond is verduurzaamd door het plaatsen van geisoleerde beglazing in nieuw raamhout. De originele details zijn hierin gekopieerd.
Vervolgens is er een nieuwbouw gerealiseerd in de vorm van een veranda met berging aan een groot terras. Alle details zijn overgenomen van het originele woonhuis.
Tot slot is de villa voorzien van houten louvre luiken en zijn na enig speurwerk de originele hekwerken nagemaakt en geplaatst.

 

  • Restauratie, nieuwbouw villa
  • Baarn
  • Opgeleverd
  • Duur 1,5 jaar

De bestaande aanbouw is geheel verwijderd. Vervolgens is de nieuwe aanbouw geheel opnieuw opgebouwd met de huidige hoge isolatie normen en voorzien van vloerverwarming. Klaar voor de toekomst. In de nieuwe aanbouw is een moderne stalen pui geplaatst, maar de jaren 30 details wel weer teruggebracht in de overstekken.

 

  • Uitbreiding keuken met stalen pui
  • Amersfoort
  • Opgeleverd
  • Duur 6 weken

Deze woning in Leusden hebben we intern verbouwd. De garage is omgebouwd tot tuinkamer. Er is veel extra ruimte gecreëerd door de bouw van de 3 meter diepe uitbouw.

De woning “De Roosenboom” in Leusden wordt inpandig geheel gestript en uitgebroken. Vervolgens brengen we nieuwe vloeren en wanden aan met de isolatienormen van deze tijd. De woning wordt aan de achterzijde fors uitgebreid, in de uitbreiding komen een woonkeuken en slaapkamer.

Renovatie van een jaren dertig woning in Amersfoort.

Locatie: Amersfoort
Status: in uitvoering

We vervangen alle ramen, deuren en glas in lood met behoud van alle kenmerkende jaren dertig details. Alle installaties in de woning worden aangepast naar de huidige tijd. De keuken en de badkamer worden tevens vervangen. De begane grond van de woning is geheel ‘gestript’ en wordt weer opnieuw gestukadoord. Een prachtig project!

Uitgebreide verbouwing woonhuis

Locatie: Soest
Status: opgeleverd
Duur: 3,5 maanden

Dit woonhuis in Soest is aan de achterzijde verdubbeld qua ruimte. Zowel op de begane grond als de eerste verdieping. Ook hebben we de gehele kap vernieuwd en voorzien van isolatie. Op de begane grond is een ruime woonkeuken gerealiseerd met een aangebouwde overkapping in de stijl van de woning. Op de eerste verdieping is een nieuwe badkamer en ruime slaapkamer met “walk in closet” gemaakt.

 

 

Realisatie twee dakopbouwen en extra kamers

Locatie: Amersfoort
Status: opgeleverd
Duur: 2 maanden

De eigenaren van deze woning aan de Kokjesbongerd in Amersfoort hebben ons gevraagd twee moderne dakopbouwen te plaatsen in de stijl van het bestaande pand. Bij plaatsing van de dakopbouwen zijn meteen twee extra kamers gerealiseerd.

We werken voor verschillende Vereniging Van Eigenaren (VVE) opdrachtgevers waarbij we naast uitvoerende taken ook de VVE’s ook adviseren over meerjarenonderhoudsplannen. Onze werkzaamheden bestaan kleinschalig onderhoud (huisaannemer) maar ook uit grote renovatie projecten zoals betonherstel, dak en gevelrenovaties, isolerende maatregelen, vervangen van kozijnen etc.

Realisatie kelder, uitbouw, keuken & berging

Locatie: Amersfoort
Status: opgeleverd
Duur: 3 maanden

Deze woning in het Leusderkwartier in Amersfoort is uitgebreid met een kelder onder een nieuw te realiseren uitbouw. In de uitbouw is een nieuwe keuken geplaatst in verband met cateringwerkzaamheden en wordt de berging gebruikt als voorraadruimte voor levensmiddelen. We hebben bij de bouw gebruik gemaakt van herkenbare jaren ’30 details zoals overstekken, raamhout en profileringen.

"Robin en Bob zijn heel betrokken, denken met je mee en weten de juiste vakmensen in te schakelen. Door heldere communicatie wordt je goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en bijbehorend kostenplaatje. Het eindresultaat is bijzonder mooi geworden!"

Familie Datema

Leusden
"Dankzij de plezierige samenwerking en vakkundigheid van Bouwbedrijf Oldenhof Hesselink kijken wij terug op een zeer geslaagde verbouwing.”

Familie Keulen-Knobbe

Hoogland
"Onze woonkamer is door Oldenhof Hesslink volledig vernieuwd. Het vakmanschap van het gehele team en de prettige samenwerking met Robin en Bob heeft tot een prachtig eindresultaat geleid. Supertevreden!"

Familie Luiks

Amersfoort