Met trots kijken wij terug op dit project.
Na het vervangen van de daklijsten zijn de gevels gerestaureerd en voorzien van een nieuwe stuclaag. De serre op de begane grond is verduurzaamd door het plaatsen van geisoleerde beglazing in nieuw raamhout. De originele details zijn hierin gekopieerd.
Vervolgens is er een nieuwbouw gerealiseerd in de vorm van een veranda met berging aan een groot terras. Alle details zijn overgenomen van het originele woonhuis.
Tot slot is de villa voorzien van houten louvre luiken en zijn na enig speurwerk de originele hekwerken nagemaakt en geplaatst.

 

  • Restauratie, nieuwbouw villa
  • Baarn
  • Opgeleverd
  • Duur 1,5 jaar
"Robin en Bob zijn heel betrokken, denken met je mee en weten de juiste vakmensen in te schakelen. Door heldere communicatie wordt je goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en bijbehorend kostenplaatje. Het eindresultaat is bijzonder mooi geworden!"

Familie Datema

Leusden
"Dankzij de plezierige samenwerking en vakkundigheid van Bouwbedrijf Oldenhof Hesselink kijken wij terug op een zeer geslaagde verbouwing.”

Familie Keulen-Knobbe

Hoogland
"Onze woonkamer is door Oldenhof Hesslink volledig vernieuwd. Het vakmanschap van het gehele team en de prettige samenwerking met Robin en Bob heeft tot een prachtig eindresultaat geleid. Supertevreden!"

Familie Luiks

Amersfoort